Basic LINE

Nastaje kao inovativna težnja za spajanjem različitih materijala koji treba da sadrže izgled potpuno prirodnih cjelina. Autentičnost i elegancija se postiže upotrebom ravnih geometrijskih površina. Svi elementi vratnih štokova i krila vrata izrađeni su od kvalitetnog MDF-a (medijapana) austrijske i njemačke proizvdonje. Završna izrada se izvodi oblogom (folijom finis ili pvc), u više dekora drveta. Obloge opciono mogu biti obrađene slojem PU laka ukoliko treba da se postigne povećan sjaj i zaštita.


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Vratna krila izrađena od tvrdo presovanog MDF-a (medijapana) sa povečanim procentom vodootpornosti debljine od 4 mm. Unutrašnjost krila pojačana je lameliranom drvenom ramovskom podkontrukcijom sa karton-saćastom ispunom. Strane (kantovi) krila dodatno ojačani kant trakom u dekoru drveta a koja ima ulogu u sprečavanju eventualnih deformacija ili pucanja krila vrata. Finalna obrada krila je sa dekor finiš folijom u dezenu prirodnog drveta (bukva, hrast, venge...). Krilo se kači o štok sa tri uvrtne anube šarke Ø 16, a o okov je brava na ključ. Kvaka (ručka) je u messingu model Jolz 126 italijanskog proizvođača FIMET ili hrom varijanti uz nadoknadu.

Štok (ram) je izrađen takođe od MDF-a (medijapan) i presvučen dekor finiš folijom, opremljen sa dihtungom za bezšumno i lagano nalijeganje, te pokrivnim lajsnama takođe izrađenim od MDF-a i obloženim istovjenom dekor finiš folijom. Lajsne su tandardne dužine 75 mm i profilacije PL000 ili uz nadoknadu profilacija može biti PL004.