Clasic LINE

Da mislimo na sve segmente potencijalnih kupaca dokazuje i ovaj proizvodni program. Paneli jednostavnih, prefinjenih i elegantnih klasičnih linija koje formiraju u dva polja od kojih se gornji zaoštrava stilskim lukom. Radi postizanja autentičnosti u izgledu nudimo Vam izgled sa naglašenom teksturom drveta. Obloga predstavlja novi način prerade drveta, tako da se dobije novi materijal, bez mogućnosti rastušivanja, pucanja. Ovakve obloge su čvršće i elastičnije - osiguravaju dugovječniju upotrebu proizvoda što je i samim izgledom dočarano.


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Vratna krila izrađena od "Masonite" obloge koja na sebi ima utisnutu teksturu drveta, kao I stilsku utisnutu kaneluru debljine po 3,2 mm. Unutrašnjost krila pojačana je lameliranom drvenom ramovskom podkonstrukcijom sa karton-saćastom ispunom. Obodi (kantovi) krila dodatno ojačani grund trakom koja ima ulogu u sprečavanju eventualnih deformacija ili pucanja krila vrata. Finalna obrada krila je sa poliuretanskim u tri nanosa u osnovnoj bijeloj boji ili u nekoj nijansi po RAL-u uz nadoknadu. Krilo se kači o štok u tri uvrtne anuba šarke Ø 16 u mesing varijanti ili uz nadoknadu u nikl varijanti, a okov je brava na ključ. Kvaka (ručka) je u mesingu model Joly 126 italijanskog proizvođača FIMET ili u hrom varijanti uz nadoknadu.

Štok (ram) je izrađen takođe od MDF-a (medijapana) i finalno obrađen poliuretanskim premazima u tri nanosa, opremljen sa dihtungom za bezšumno i lagano nalijeganje, te pokrivnim lajsnama takođe izrađenim od MDF-a I standardne šitine 75 mm i profilacije PL001 ili uz nadoknadu proflacija može biti PL002, PL003 ili PL004.