Economic LINE

Stil i elegancija su glavne odlike ovog programa. Kvalitetna masonite obloga sa imitacijom prirodnih godova drveta uz završnu obradu PU premazima u bezbroj nijansi. Predstavljaće diskretan ukras svakog životnog prostora. Ukoliko preferirate moderan izgled, spremni smo da Vam ponudimo model kod koga je krilo rađeno od MDF-a (medijapana) sa idealnom glatkom površinom.


TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Vratna krila izrađena od "Masonite" obloge koja na sebi ima utisnutu teksturu drveta debljine po 3,2 mm. Unutrašnjost krila pojačana je lameliranom drvenom ramovskom podkonstrukcijom sa karton-saćastom ispunom. Obodi (kantovi) krila dodatno ojačani grund trakom koja ima ulogu u sprečavanju eventaulnih deformacija ili pucanja krila vrata. Finalna obrada krila je sa poliuretanskim premazima u tri nanosa u osnovnoj bijeloj boji ili u nekoj nijansi po RAL-u uz nadoknadu. Krilo se kači o štok sa tri uvrtne anuba šarke Ø 16 u mesing varijanti ili uz nadoknadu u nikl varijanti, a okov je brava na ključ. Kvaka (ručka) je u mesingu model Joly 126 italijanskog proizvođača FIMET ili hrom varijanti uz nadoknadu.

Štok (ram) je izrađen takođe od MDF-a (medijapana) i finalno obrađen poliuretanskim premazima u tri nanosa, opremljen sa dihtungom za bezšumno i lagano nalijeganje, te pokrivnim lajsnama takođe izrađenim od MDF-a i standardne širine 75 mm i profilacije PL001 ili uz nadoknadu profilacija može biti PL002, PL003 ili PL004.