Društvo određene odgovornosti „iDoor“ osnovano je 20.03.2018. godine (MBS: 32-01-0217-13, JIB: 4210130210006) sa sjedištem u Tuzli. Sam naziv naše firme, potencijalnim klijentima i partnerima nudi objašnjenje o tome na kojoj platformi se zasniva ideja našeg poslovanja. Tu prije svega mislimo na simboliku u nazivu same firme. Malo slovo „i“ simbolizira nešto pametno i inteligentno, odnosno proizvod koji je u skladu sa vremenom u kojem živimo – moderan i kvalitetan. Riječ „Door“ (prevod sa engleskog jezika: vrata) samim opisom govori o tome kakav asortiman nudimo – vrata, ali i njihove prateće komponente. U skladu sa svim navedenim, našu ideju implementirali smo na način da smo postali ovlašteni distributer i multibrand prodajno mjesto za protuprovalna (sigurnosna), sobna (unutrašnja), hotelska, te protupožarna vrata. Također, u skladu sa prethodno navedenim, našu ideju prati i slogan #SmartNSafe (pametno i sigurno) koji služi kao skraćena verzija prethodno navedenog pojašnjenja.

Pored kvalitetnog proizvoda, naše poslovanje zasniva se na pet, za nas vrlo važnih stubova, i to: mogućnost dizajniranja, proizvod po mjeri, montaža, garancija i zadovoljan kupac. S obzirom da su proizvodi koje mi nudimo nešto što se ne kupuje svaki dan, za naše potencijalne klijente nudimo mogućnost dizajniranja vlastitih vrata, što uključuje široku paletu mogućnosti, inovativna rješenja ali i savjetovanje. Pored navedene pogodnosti, naša ponuda je oplemenjena činjenicom da sve proizvode nudimo isključivo po mjeri, tako da se idealno prilagođavamo situaciji na terenu. Uz to, obezbijeđeni su i montaža, te garancija, čak i do 5 godina! Na kraju, sve navedeno su koraci za koje smatramo da su neophodni, kako bi u konačnici došli do onog posljednjeg, ali ujedno i najvažnijeg – zadovoljog kupca! Ovakav pristup poslu nije prošao neopaženo, te smo u minulom periodu, uspješno završili nekoliko za nas vrlo važnih projekata, što nas obavezuje da u budućnosti budemo još bolji!

Pored zvanične web stranice, naš rad možete pratiti i na drugim platformama, uključujući: Facebook, Instagram i LinkedIn.