SO “MOSNIK” (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Tehnograd d.o.o.

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) vrata za sve stambene jedinice te protupožarnih vrata u suterenu objekta (količina: 26 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

SPO “ATIK MAHALA” (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Inproz Group d.o.o.

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) vrata za sve stambene jedinice (količina: 10 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

SO “NOVI ZLOKOVAC” (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Deling Invest d.o.o.

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) i unutrašnjih (sobnih) vrata za sve stambene jedinice, te isporuka protupožarnih vrata za cjelokupan objekat. Ukupna količina isporučenih vrata je: 58 protuprovalnih (sigurnosnih), 193 unutrašnjih (sobnih), te 14 protupožarnih vrata. Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

SPO „SQUARE“ (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Inproz Group d.o.o.

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) vrata za sve stambene jedinice (količina: 37 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA 

Investitor: JP Međunarodni Aerodrom Tuzla d.o.o.

Isporuka i montaža protupožarnih vrata (količina: 2 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

VIRGIN PULSE (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Virgin Pulse d.o.o.

Isporuka i montaža unutrašnjih (sobnih) vrata (količina: 25 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

 MINISTARSTVO OBRAZOVANJA I NAUKE TUZLANSKOG KANTONA (Tuzla, Bosna i Hercegovina)

Investitor: Ministarstvo Obrazovanja i Nauke Tuzlanskog Kantona

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) i dvokrilnih unutrašnjih (sobnih) vrata (količina: 3 kom.). Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.

RMU BANOVIĆI (Banovići, Bosna i Hercegovina)

Investitor: RMU Banovići d.d.

Isporuka i montaža protuprovalnih (sigurnosnih) sa dodatnim komponentama. Svrha vrata je da ponudi kontrolisan pristup server sobi. Za više detalja, pogledajte galeriju slika u prilogu.